Kulman tärpit tulee

Ei kommentteja

KULMAn facebookissa julkaistaan kevään aikana uudenlaisia opetusmateriaaleja esitteleviä postauksia, joilla vastaamme kiireisen opettajan tarpeisiin. KULMA-blogin rinnalla postaamme siis ajankohtaisia oppimistehtäviä ja opetusvinkkejä helposti opetettavassa muodossa.

Jatkossa ei tarvitse etsiä opetusmateriaalia menemällä KKV:n opettajan sivustolle, vaan löydät täsmälinkit suoraan meidän somesta. Voit viikoittain poimia helposti käyttöön otettavia harjoituksia, visoja ja videoita postauksista opetukseesi. Nostamme esiin erityisesti Ostajan askeleet opetuspakettiin kuuluvia tehtäviä. Ostajan askeleet -materiaali on työkalu kuluttajakasvatuksen sisältöjen suunnitteluun, opettamiseen sekä arviointiin. Huomioimme myös valtakunnalliset kuluttajataitoihin liittyvät teemaviikot.

KKV:n oppimisen palvelut tekee puolestasi alkusuunnittelun ja sinä voit eriyttää ja soveltaa ryhmäsi tarpeiden mukaan.

Oppimisen palvelut suunnittelevat Kulman tärpit johdonmukaisesti ostopolku-mallin mukaisesti vuosikelloksi. Näin voit huoletta opettaa kuukausittain tärppien mukaan ja automaattisesti käyt läpi kaikki ostopolun vaiheet laaja-alaisesti opetussuunnitelmaa noudattaen. Ja mikä parasta, voit käyttää KKV:n Ostajan askeleet -testiä myös kokeena.

Kerro meille mistä aiheista kuluttajansuojaan liittyen kaipaatte keskustelun aiheita oppitunnille. Otamme mielellämme opettajien ideoita ja sparrausta vastaan, kun kehitämme oppimisen palveluiden Kulman tärpit – formaattia. Kevään aikana formaattia kokeillaan ja samalla se muotoutuu käyttäjien tarpeiden mukaan – olkaahan mukana yhteiskehittämässä sitä ja antakaa palautetta.

Taina & Valpuri