Tarkastellaan Kulman tärppejä – Palautteen paikka

Ei kommentteja

Mukavaa kesän alkua. Puoli vuotta sitten talven keskellä aloimme julkaista Kulman tärppejä. Halusimme  tarjota yleissivistävän koulutuksen opettajalle opetusmateriaaleja uudella tavalla. Meiltä Oppimisen palveluista oli monesti toivottu ratkaisuja kiireisen opettajan tarpeisiin.

Toimme suunnitellun kokonaisuuden Facebookiin ja KULMA-blogiin, postaten viikoittain oppimistehtäviä ja opetusvinkkejä yleissivistävän koulutuksen opettajille helposti opetettavassa muodossa. Julkaisimme viikoittain käyttöön otettavia harjoituksia, visoja ja videoita. Nostimme esiin erityisesti Ostajan askeleet -opetuspakettiin kuuluvia tehtäviä.

Kulman tärppien ajatus oli, ettei opettajan tarvitse välttämättä etsiä kuluttajasuojaan liittyvää opetusmateriaalia KKV:n opettajan sivustolta, vaan täsmälinkit suunniteltuun opetuskokonaisuuteen ovat löydettävissä suoraan somesta valmiiksi suunniteltuna jokaisen viikon maanantaina.

Miten onnistuimme?

Nyt on arvioinnin ja jatkokehittelyn aika – kerro meille kokemuksiasi Kulman tärpeistä! Meitä kiinnostaa erityisesti:

  • Oletko käyttänyt tärppejä ja opettanut niiden avulla kaikista ostopolun osista?
  • Oletko käyttänyt ostajan askeleet testiä kokeena ja aiotko käyttää, myös ensi syyslukukaudella?
  • Miten tärppejä tulisi kehittää?

Haluamme kuulla mitä toiveita sinulla on KKV:n Oppimisen palveluiden kuluttajansuojaan liittyvän opetusmateriaalin kehittämisestä. Kyselymme on lyhyt ja sen vastaamiseen menee vain noin 5 minuuttia. Pääset kyselyymme tästä. Vain vastaamalla voit vaikuttaa!

Oppimisen palvelut kiittää kevätlukukaudesta. Kesällä olemme linjoilla vielä kesäkuun, ja heinäkuun lomailemme. Elokuun puolessa välissä aloitamme syksyn tärpit opetuksen suunnittelua ja toteutusta helpottamaan. Hyödynnämme palautetta ja kehitämme palveluamme tarpeiden mukaan ja teemme parhaamme. 😊 

Mukavaa kesän odotusta lukijoillemme!