Kulman tärppi uudistuu – hyödynnä Ostajan askeleet ja Myyjän askeleet syyslukukauden opetuksessa!

Ei kommentteja

Kulman tärpit ovat KKV:n Oppimisen palveluiden formaatti, jossa jaamme ajankohtaisia oppimistehtäviä ja opetusvinkkejä kuluttajataitojen opetukseen yleissivistävään koulutukseen sekä myyjänvastuuseen liittyen ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Kulman tärpit pitävät jatkossa sisällään kahdet eri askeleet – hyödynnä niitä opetuksessasi!

Ostajan askeleet, joka pohjautuu Ostopolkuun ja kuluttajaosaamisen lisäämiseen. Julkaisemme joka viikon maanantaina helposti käyttöön otettavia harjoituksia, visoja ja videoita yleissivistävään opetukseen. Ostajan askeleet muodostavat kokonaisuuden, joka sisältää ostopolun kuukausittaisine teemoineen ja tehtävineen. Ostajan askelet käytyäsi läpi, voit hyödyntää ostajan askeleet -testiä lukukauden lopuksi kuluttajataitojen testaukseen.

Ostajan askeleiden teemat syyslukukaudelle 2021:

Elokuu – Olen kuluttaja
Syyskuu – Etsin ja kohtaan mainontaa
Lokakuu – Teen kauppoja
Marraskuu – Käytän, kulutan ja reagoin
Joulukuu – Päätän jatkosta

Myyjän askeleet, jotka perustuvat myyjänvastuupolkuun sekä myyjänvastuun tuntemiseen ja osaamisen harjoittamiseen. Julkaisemme joka toinen keskiviikko harjoituksia ja tehtäviä ammatilliseen ja korkea-asteen opetukseen. Myyjän askeleet muodostavat kokonaisuuden, joka sisältää myyjänvastuun asiat kuukausittaisine teemoineen ja tehtävineen. Lisäksi tehtävät soveltuvat myös itseopiskeluun.

Myyjän askeleiden teemat syyslukukaudelle 2021:

Elokuu – Toimin yrityksessä
Syyskuu – Markkinoin
Lokakuu – Teen kauppoja
Marraskuu – Ylläpidän asiakassuhdetta
Joulukuu – Jälkimarkkinoin tai päätän asiakassuhteen

Askelkokonaisuudet tarjoavat sinulle täysin käyttövalmiita tehtäviä, jotka on helppo ottaa mukaan opetukseen. Tehtävien kesto vaihtelee – osa tehtävistä soveltuu käytettäväksi tunnilla osana muuta opetusta ja osa on kestoltaan jopa yhden oppitunnin mittaisia. Valitse sinun opetukseesi sopivimmat ja opeta viikoittain tai käy asiat läpi nopeammin – oman aikataulun mukaan.

Aloitamme askeleiden julkaisun elokuussa vk 33 – Pysykää kuulolla!