KKV mukana Rahaviikolla – tule mukaan!

Ei kommentteja

Kansainvälinen Global Money Week – rahaviikko tarjoaa Suomessa yläkoulujen ja toisen asteen opiskelijoille valmiit opetussisällöt nuorille tärkeistä taloustaidoista. Rahaviikko järjestetään 21.–25.3.2022.

Rahaviikko (Global Money Week) tarjoaa oppilaitoksille valmiit opetussisällöt nuorille tärkeistä taloustaidoista. Viikon jokaiselle päivälle on oma teema, ja päivien ohjelmat ovat maksuttomia. Materiaali koostuu verkkoluennoista, peleistä ja erilaisista tehtävistä. Teemaviikon ohjelmia voi hyödyntää reaaliaikaisesti kerralla tai osissa esim. osana itsenäistä opiskelua myöhemmin keväällä. Tarjolla on sisällöltään erittäin monipuolinen viikon opintokokonaisuus.

Suomessa tapahtuman koordinaattorina toimii Pörssisäätiö ja suojelijoina Opetushallitus ja Suomen Pankki. Sisällöntuottajina on mukana useita talousosaamista edistäviä organisaatioita kuten Finanssiala ry, Kilpailu- ja kuluttajavirasto, Martat, Nuori Yrittäjyys, Takuusäätiö sekä Talous ja nuoret TAT. Kampanjan kansainvälinen pääjärjestäjä on taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö OECD.

Tutustu teemaaviikkoon osoitteessa: www.rahaviikko.fi ja hyödynnä materiaaleja opetuksessa!