Hae harjoittelijaksi KKV:n Oppimisen palveluihin

Ei kommentteja

Haemme harjoittelijaa Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) kuluttaja-asioiden vastuualueelle, oppimisen palveluiden tiimiin Helsinkiin.

Motivoivatko sinua kuluttaja-asiat ja jatkuvaa oppimista edistävä sisällöntuotanto verkkoon, someen ja digitaaliseen oppimisympäristöön? Haluatko olla mukana kehittämässä sisältöä, joka tukee kuluttajakaupan alalla toimivien ammattilaisten kuluttajansuojan osaamista ja kuluttajien tietoisuutta oikeuksistaan? KKV:n oppimisen palveluissa pääset kehittämään osaamistasi yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Harjoittelusi aikana osallistut monipuolisesti oppimisen palveluiden tehtäviin, erityisesti digitaalisen oppimisalustamme KKV Kampuksen sisällön tuottamiseen. Harjoitteluun kuuluu oppimisalustan ja sen kieliversioiden teknistä käyttöä, sisällön tuottamista yhdessä asiantuntijoiden kanssa sekä viestintään osallistumista KKV:n eri kanavissa. Lisäksi olet mukana verkkotapahtuminen järjestämissä.

Hakuaika päättyy 29.4.2022. Lue lisää Valtiolle.fi -sivustolta.