Miksi opiskelisin kuluttajansuojaa verkossa? 

Ei kommentteja

Oppiminen verkkokurssien avulla on hyvä vaihtoehto silloin, kun halutaan oppia uusia asioita omaan tahtiin. Verkko-oppimisen avulla voidaan opiskella joko kokonaan uutta tietoa ja taitoa tai päivittää vanhaa osaamista. Verkossa oppiminen on useimmiten huomattavasti vapaamuotoisempaa lähiopetukseen verrattuna ja siinä voi opiskella yksin tai kollegan kanssa aikaan ja paikkaan sitoutumatta. Verkkokursseilla oppijat voivat itse valita käyttämänsä oppimateriaalin, opiskeluajan sekä opiskelutahdin.  

Mikro-oppimisessa oppi ja osaaminen muodostuu helposti omaksuttavista palasista 

Mikro-oppiminen (eng. microlearning) on yksi verkkovalmentamisen muodoista, jossa opittava asiakokonaisuus pilkotaan pieniin palasiin. Helposti omaksuttavat palaset sisältävät aina yhden oppimistavoitteen ja yksi osio on noin viiden minuutin mittainen ja maksimissaan aikaa kuluu kokonaisuuteen n. 20 min.  

KKV Kampuksen oppimismuotoilu perustuu mikro-oppimiseen. Kampuksella on tällä hetkellä neljä kurssikokonaisuutta, ostopolun ja myyjänvastuupolun perus- ja jatkokurssit. Kussakin kurssissa on viisi askelta, joiden sisällä on mikro-oppimiseen perustuvia tehtäviä.  

Etene peruskurssilta jatkokurssille askel kerrallaan. Opinnot on rakennettu niin, että peruskurssi johdattelee aiheeseen, esittelee käsitteet ja toimintaympäristön. Saat valmiuksia perehtyä monesti vaikeina pidettyihin lakitermeihin pienissä erissä. Kun käsitteet ovat tuttuja on helppo siirtyä opiskelemaan jatkokurssin sisältöjä. Kullakin askeleella on tehtäviä, jotka auttavat sinua oivaltamaan, miten kuluttajansuojan mukaan toimitaan.  

KKV Kampus kutsuu oppimaan kuluttajansuojaa 

KKV Kampus on vasta avannut ovensa. KKV:n oppimisen palveluiden tiimissä valmistelemme parhaillaan syventäviä ja soveltavia kursseja. Myös ne tulevat olemaan mikrokursseja, joilla on helppo ja nopea hankkia ja päivittää kuluttajansuojaan liittyvää osaamista. Teemme niitä yhdessä KKV Kampuksen käyttäjien kanssa. Tavoitteenamme on rakentaa KKV Kampuksesta kokonaisuus, joka hyödyttää oppijoita olipa sitten oppilaitoksessa opiskelijana tai työelämässä.  

Alustalle kannattaa rekisteröityä käyttäjäksi. Opiskelun eteneminen tallentuu automaattisesti ja voit edetä opinnoissasi omaan tahtiin, vaikkapa tehtävä kerrallaan. Etenemistä voit seurata sivupalkin edistymisen seurannasta. 

Tule oppimaan KKV Kampukselle: kkv-kampus.fi , koska me rakennamme sitä paikaksi, jossa voit hankkia markkinoilla tarvittavaa osaamista yrittäjänä tai yrityksen työntekijänä, kouluttajana tai kuluttajana.  

Toivotamme sinulle oppimisen iloa!