Haluatko lisätä osaamista myyjänvastuusta – tervetuloa KKV Kampukselle! 

Ei kommentteja

KKV Kampus on uusi sähköinen oppimisympäristömme, joka tarjoaa materiaaleja kouluttajalle ja ammattilaiselle kuluttajansuojan opettamiseen. KKV Kampusta voi käyttää niin ammatillisen ja toisen asteen kuin korkea-asteen koulutuksessa. KKV Kampusta opetuksessaan käyttävällä oppilaitoksella on mahdollisuus tarjota opiskelijoilleen innostavia ja motivoivia harjoituksia kuluttajansuojan noudattamisesta kuluttajakaupassa.  

Oletko yrittäjä tai vastaatko työntekijöiden kouluttamisesta ja perehdyttämisestä yrityksen palveluksessa?   

Merkittävä osa kuluttajansuojaan liittyvästä osaamisesta hankitaan työelämässä tai opintoihin liittyvillä työssä oppimisen jaksoilla. Yrityksille nopein tapa kehittää esimerkiksi verkkokauppaan liittyvää osaamista on kouluttaa nykyisiä työntekijöitään. KKV Kampuksen myyjänvastuun perus- ja jatkokurssit on kehitetty tähän koulutustarpeeseen. Kurssit tarjoavat perustietoa myyjänvastuusta ja käytännön harjoituksia osaamisen lisäämiseen. Peruskurssien sisällöt ovat avoimia kaikille, mutta jos omaa osaamisen edistymistään haluaa seurata, suosittelemme kirjautumaan alustan käyttäjäksi.  

Myyjänvastuusta ei tämänkaltaista oppimisaineistoa ole ollut aiemmin tarjolla. Kurssien lähtökohtana on myyjän toiminta ja siihen liittyvän vastuun omaksuminen sekä harjoittelu ohjeiden ja sääntöjen luettelun sijaan. Tarjoamme KKV Kampuksella mahdollisuuden hankkia osaamista ja valmennamme yrityksiä toimimaan säädösten mukaan. Yritysten kuluttajansuojaan liittyvä kyvykkyys ja työntekijöiden osaaminen ennaltaehkäisevät riitojen syntymistä ja auttavat yrityksiä toteuttamaan kuluttajalähtöistä asiakaspalvelua.   

Kiinnostuitko? Vastaa vielä kolmeen kysymykseen! 

  1. Haluan parantaa asiakaskokemusta kuluttajakaupassa. Haluan erottua luotettavana sopimuskumppanina ja vastuunsa tuntevana myyjänä kuluttajien suuntaan?   
  1. Haluan markkinoida tuotteitani ja palveluitani niin, että yritykseni tuotteiden ja palveluiden myyntipuheet täyttävät tiedonantovelvollisuuden ja vastuullisuuden vaateet?   
  1. Haluan pysyä ajan tasalla lainsäädännön muutoksista ja kehittää kuluttajille tarjoamiani palveluita kuluttajalähtöisesti?    

Jos yllä oleva vastaa sinun käsitystäsi hyvästä yrittäjyydestä ja vastasit kyllä, KKV Kampus on tarkoitettu juuri sinulle!  

Tutustu Kampukseen ja lue lisää: kkv-kampus.fi