Ammattilainen – Tunnetko jo KKV Kampuksen?

Ei kommentteja

KKV Kampus vastaa ajankohtaisiin osaamistarpeisiin ja tarjoaa kuluttajakaupan toimijoille mahdollisuuden kehittää kuluttajansuojaan liittyvää osaamista – tavoitteena ovat osaavammat yrittäjät ja tietoisemmat kuluttajat. KKV Kampuksen kursseilla pystyt kehittämään omaa osaamistasi kuluttajansuojasta elinkeinoharjoittajana.

KKV Kampus on digitaalinen Moodle-teknologiaan perustuva oppimisalusta, jonka tehtävillä ja harjoituksilla opit kuluttajansuojaa ja päivität omaa osaamistasi. Kampus on tarkoitettu kuluttajakaupan alalla toimiville tai alaa opiskeleville, jotka tarvitsevat osaamista myyjänvastuun toteuttamiseen.

Oppimisalustan kurssit on suunniteltu peruskursseiksi ja jatkokursseiksi siten, että oppiminen on helppoa ja opittavat on helppo yhdistää omaan arkeen ja tuttuihin osto- ja myyntitilanteisiin.

Myyjänvastuun peruskurssi johdattaa sinut kuluttajansuojan perusteisiin ja auttaa hahmottamaan myyjänvastuun peruskäsitteet. Kurssi kattaa myynnin vaiheet ennen kauppaa, kaupan aikana ja kaupan jälkeen. Kurssilla tutustut myyjän toimintaympäristön eri toimijoihin rooleineen ja vastuineen.

Myyjänvastuun jatkokurssilla harjoittelet myyjänvastuun mukaan toimimista ja saat valmiuksia toimia tavallisimmissa myyntitilanteissa lain edellyttämällä tavalla. Lisäksi opit, mistä löydät tietoa kauppaan ja kaupantekoon liittyvien tilanteiden ja ongelmien ratkontaan.

KKV Kampuksen kurssit soveltuvat yritysten koulutuskäyttöön sekä itseopiskeluun.

Miten voin opiskella KKV Kampuksella?

KKV Kampus löytyy osoitteesta: www.kkv-kampus.fi

Peruskursseja voi opiskella ilman kirjautumista alustalle. Suosittelemme kuitenkin kirjautumaan, jotta saat käyttöösi opintojen edistymisen seurannan ja suorituksesi tallentuvat käyttäjätilillesi.

KKV Kampus on kehittämisvaiheessa ja kurssitarjonta täydentyy syventävillä mikrokursseilla vähitellen. Yhteiskehitämme kurssisällöt käyttäjien kanssa ja tarjonta monipuolistuu markkinoiden ja käyttäjien tarpeiden mukaan. Kehittämisideat sisältöön ja palvelupolkuun ovat tervetulleita.