Blogimme vietti toukokuussa varhaiskasvatuksen viikkoa

Ei kommentteja

Helsingin yliopiston varhaiskasvatuksen opiskelijat: Ajatuksia lapsista ja kuluttamisestaSain ilokseni kevät lukukaudella 2016 vierailla Helsingin lastentarhanopettajan koulutuksen pedagogiikan kurssilla luennoimassa. Aiheena oli kuluttajuus ja kuluttajakasvatus. Lähtökohtana oli pedagogiikka, miten kuluttaja-asioita voidaan opettaa ja kuluttajataitoja kehittää oppijan ikä, arki ja kehitystaso huomioon ottaen.

Pyysin opiskelijoita pohtimaan miten lapsen valmiuksia kuluttajana voi kehittää. Vihreällä verso tunnuksella merkityt postaukset blogit ovat opiskelijoiden kurssitöinään kirjoittamia. Kiitos opiskelijoille ja lukijoille ja keskustelijoille! Varhaiskasvatuksen opiskelijapostaukset jatkuvat Kuka kasv@ttaa ketä ? Fb-sivulla.